Εγγυημένες Υπηρεσίες Εκτυπώσεων
Για Όλους.

print1

Εκτυπώστε μαζί μας τις επαγγελματικές σας κάρτες, φυλλάδια, καταλόγους και αφίσες. αξιοποιήστε τις απλοποιήσεις παραγγελιών καθώς και διάφορα φινιρίσματα εκτύπωσης!

Εκτυπώστε μαζί μας τις επαγγελματικές σας κάρτες, φυλλάδια, καταλόγους και αφίσες. αξιοποιήστε τις απλοποιήσεις παραγγελιών καθώς και διάφορα φινιρίσματα εκτύπωσης!

PrintingPoint
Περσσότερα για τις υπηρεσίες μας.
Εκτυπώστε μαζί μας τις επαγγελματικές σας κάρτες, φυλλάδια, καταλόγους και αφίσες
Αξιοποιήστε τις απλοποιήσεις παραγγελιών καθώς και διάφορα φινιρίσματα εκτύπωσης!
pakcage

BANNERS – ΜΟΥΣΑΜΑΣ


Ο μουσαμάς είναι υλικό αδιάβροχο, υψηλής αντοχής και χρησιμοποιείται κυρίως για προβολή σε εξωτερικούς χώρους.
Επιπλέον επεξεργασίες περιλαμβάνουν μανίκια με ξύλα πάνω – κάτω, έτσι ώστε να τοποθετηθεί σαν poster, μπουντούζια περιμετρικά (μικροί κρίκοι) για τοποθέτηση με σχοινί ή τοποθέτηση με πριτσίνια επάνω σε σταθερή επιφάνεια.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ (PVC)

Ένας σύγχρονος δημοφιλής τρόπος προβολής συγκριτικά χαμηλού κόστους, που εντυπωσιάζει. Διακοσμήστε την βιτρίνα του καταστήματός σας, εσωτερικούς χώρους και οποιαδήποτε επιφάνεια επιθυμείτε.
Δημιουργείστε αυτοκόλλητα σε διάφορα σχήματα με περιμετρική χάραξη. Εκτός από τις μεγάλες διαστάσεις, τα αυτοκόλλητα μπορούν να τυπωθούν και να χαραχθούν περιμετρικά σε μικρές διαστάσεις και να χρησιμοποιηθούν ως stickers γενικής χρήσης.

pakcage
pakcage

ROLL UP

Φορητός μεταλλικός μηχανισμός που συναντάμε συχνά σε εκθεσιακούς χώρους, ομιλίες – συνέδρια και παρουσιάσεις προϊόντων. Διατίθεται σε διαστάσεις 0,85 Χ 2,00 μ. και 1,50 Χ 2,00 μ. με μεγάλη ευκολία στη μεταφορά και τοποθέτηση του. Χρησιμοποιείστε το roll up για να στείλετε το ‘μήνυμα’ σας στο κοινό σας.

ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ONE WAY

Προορίζεται για επικόλληση σε τζάμια όπως βιτρίνες η αυτοκίνητα και επιτρέπει την ορατότητα από το εσωτερικό, αποτρέποντάς τη από το εξωτερικό του χώρου.
pakcage
pakcage

ΚΑΜΒΑΣ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟΣ

Δώστε στο χώρο σας μια art διάθεση ή κάντε το δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, είναι η νέα τάση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και επιλογή από τους λάτρεις της minimal αισθητικής και όχι μόνο, καθώς συνδυάζεται η εκτύπωση υψηλής ανάλυσης μαζί με την αίσθηση του ζωγραφικού καμβά.

ΑΚΑΜΠΤΑ ΥΛΙΚΑ (BOARDS)

Είναι υλικά που σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες εκτυπωτών και μηχανημάτων finishing, έχουν δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα όπου οι δυνατότητες που μας παρέχονται οριοθετούνε από τη φαντασία μας. Μερικές από τις παρεχόμενες εφαρμογές είναι η εκτύπωση – κατασκευή για stands, ράφια, πίνακες, customized κατασκευές κουτιών, περιμετρική χάραξη που μας επιτρέπει να δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε και επιγραφοποιία.

pakcage
pakcage

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ POINTS OF PROMOTION.

 

Η προβολή και το σύγχρονο marketing είναι κάτι που οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες γνωρίζουν καλά την αξία τους.
Η σημερινές παρουσίες σε εκθέσεις η marketing ενέργειες σε εξωτερικό χώρο, ενσωματώνουν ολοένα και περισσότερο ευρηματικούς τρόπους προώθησης που στηρίζονται σε έξυπνα γραφικά, έντονα χρώματα και προτότυπες κατασκευές.
Με τα άκαμπτα υλικά και τις large format εκτυπώσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που ‘περνάει’ το μήνυμα σας στους πελάτες σας σε συνδυασμό με το προσιτό κόστος, κάτι που στο παρελθόν θα χρειάζονταν σύνθετες κατασκευές υψηλότερου κόστους.

*Σημείωση:

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση μεγάλων εκτυπώσεων από έμπειρο προσωπικό, σε περίπτωση που επιθυμείτε η κρίνεται απαραίτητο.Οι τοποθετήσεις γίνοντε κατόπιν συνεννόησης και η τιμή τους δεν περιλαμβάνεται στις τιμές των εκτυπώσεων – υλικών.
Προδιαγραφές αποστολής έτοιμων αρχείων.

PLOTTER ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ (BANNER/ΑΦΙΣΕΣ/POSTER)

– pdf, – jpg, – tif
– υψηλή ανάλυση
– CMYK
– φυσικό μέγεθος μέχρι και 75dpi ή στο 1/4 του φυσικού μεγεθους στα 300dpi (να αναγράφεται η τελική διάσταση της μακέτας)
-ΧΩΡΙΣ σημεία κοπής και ΧΩΡΙΣ ξάκρισμα